Hunajaleivät

Resepti: Sami Garam

pala vaaleaa leipää ( Samsaran Kruska tai Siemenvuoka)
2 rkl hunajaa (Hunajainen Sam)
2 rkl voita

Leikkaa leivästä ohuita viipaleita ja anna niiden hiukan kuivahtaa pinnoiltaan. Sulata voi ja hunaja pannulla ja paista leipäviipaleet siinä.
Kun ne ovat rapeita ja kauniin värisiä, nosta ne jäähtymään ja tarjoa vaikkapa sellaisenaan. Myös juustojen seuraan nämä leivät toimivat hyvin.

Jos haluat tehdä leivistä jouluisen makeat niin paistettuasi leivät, lisää pannulle cashew pähkinöitä ja rusinoita sekä tilkka glögiä. Lämmitä hetki ja levitä seos paistetuille leiville. Tee sen jälkeen leiville vielä kastike lisäämällä huuhtelemattomalle pannulle hieman hunajaa, glögiä ja voita, pyöräytä seos kastikkeeksi ja lusikoi leipien päälle, herkullista!